30 april 2011

Tok en tur nedpå Tjøme, fisket sammen med Tommy, Ole Anders og Kristian fra Horten (kunne vært Halden, tror det var Horten). Det var en kjempe dag, varmt og godt, med perfekt vind.

Dessverre ble ikke fisket like bra som forhåpningene tilsa, men Kristian fikk en sjøørret på kiloen, jeg mistet en på kiloen,  samme gjorde Ole Anders. Tommy dro et par Horngjel.  Gutten er god på Horngjel.

Tommy har vært oppslukt i jobb og giftemål, som i seg selv er litt jobbing, mye som skal ordnes, men han har vært i veien noen turer og dratt i land ca 20 sjøørreter den siste måneden. Han mistet også en på rundt 3 kilo som ikke ville bli med helt inn.

1 Comment to “30 april 2011”

  1. By christian størtebecker, 06/05/2011 @ 22:17

    ja det var en kjempe kveld.skall takke mye for det.men jeg kommer fra tyskland og bor på bliksekilen.hoppe det blir noe turer til

Legg igjen en kommentar

*

Logg inn