7 juli 2011

Fortsatte fisket utover natten og det tok ikke lange tiden før jeg hadde fast fisk. Laks, 2,5 kg, tatt på ei svart tube, svart vinge med gull tinsel rundt. Denne tok jeg på det mørkeste. Elva har sunket en del og det hadde vært kjempe fint vær hele forrige dag. Passet på å utnytte det mørkeste best da jeg trodde jeg hadde best sjanser til å ta den da.

20 timer senere var jeg igjen nedi elva. Da jeg kom frem hadde Frank G tatt en 8,2 kilos laks, 95 cm. Den hadde stått der ei stund. En kjempe laks i ei lita elv, tatt på ei bitte lita svart/grønn tube med svart conehead. Hadde vært en syk kamp. Laksen hadde nesten rettet ut 2 av krokene på treblen.


Rett etterpå tok faren hans, Finn G en på 1,5 kilo.

På den andre runden min satte jeg på ei aluminiumstube, svar vinge og chartreuse tag, tok noen få kast før den satt, laks 3,3 kg. Da var fisket mitt over. Jeg hadde fylt kvoten på to og imorgen skulle vi reise hjem. Veldig vemodig, men har vært veldig heldig med uttellingen.

Legg igjen en kommentar

*

Logg inn