Category: Galleri

Sjøørretfluer

Her finner du et utvalg av de sjøørretfluene vi bruker idag, trykk på den røde overskriften «Sjøørretfluer» og se noen av fluene vi bruker på jakt etter sjøørreten.

tirsdag mai 11th, 2010 in Galleri | 3 Comments »

Bornholm 2010

Her kommer noen bilder fra den fantastiske turen vi hadde på Bornholm. Naturen og dyrelivet var ubeskrivelig, selskapet var bra og fisket var ikke så verst det heller.

torsdag april 29th, 2010 in Galleri | 4 Comments »

Laksebørs

Hver en fisker ønsker å skryte litt av fangstene sine. Tommy ligger nok langt foran meg i antall laks. Han var med på slutten av 80 tallet og begynnelsen av 90 tallet da det var bra laksefiske. Jeg begynte senere da ting begynte for alvor og dabbe av. Tommy har i tillegg til antallet, flere over 10 kilo, den største på 13,5. Jeg sliter på med å bikke 10 kilos grensen, men nærmer meg stadig. For et par år siden mistet jeg den største laksen jeg noensinne har sett, selve bamsen. Den var på mellom 15 og 20 kilo og er noe av den sykeste opplevelsen jeg har vært med på. Jeg har den dag idag fremdeles mareritt når jeg tenker på hvordan jeg mistet denne. Snellen jeg hadde lånt av faren min tok kvelden litt for tidlig og sjansen for livets største fisk styrtet raskere enn en falk i hungersnød. Dette er en lang historie så nok om det. Her er noen bilder fra gode minner.

fredag mars 12th, 2010 in Galleri | No Comments »

Tradisjon sjøørrettur 2009

Dette året var det André som stod for fangsten. Det var langt imellom sjøørreten denne gangen, tilgjengjeld var de vi tok rundt 2,5 – 3 kilo. De gav en fantastisk kamp og det er godt å vite at slike fremdeles svømmer rundt i de norske fjordene.

fredag mars 12th, 2010 in Galleri | 1 Comment »

Tradisjon sjøørrettur 2008

Her er et lite knippe bilder fra vår årlige sjøørrettur rundt omkring på Møre. Du kan jo lese «Sjøørretur 2008» så får du et lite innblikk i turen vår.

fredag mars 12th, 2010 in Galleri | 2 Comments »

Logg inn