Sesong 2012

2012, dommedagene kommer på rad å rekke, the d-day, gale folk og religioner mener jorden går under i år! Hvis vi så skal, skal vi fiske oss fete først i alle fall.

Etter et år med varierende resultater ser vi fremover mot en nytt år. Laksefiske i år ble begrenset da ny jobb og flytting tok mye av tiden. Men det ble da litt laks. I tillegg ble det litt over 100 sjøørreter til sammen i løpet av 2011.

Mindre friske og mindre opplagte kokte jeg og Tommy 1 januar kaffen, «dagenderpå» kaffen og tok den første sjøørretturen for året. Timer før skålet vi champagne, fyrte opp fisere og var i festlig lag. Mindre «glade gutter» var vi timer senere, men vi SKULLE få oss en liten tur før jeg måtte vende nesten hjemover til Oslo.

Stedet var Tjøme og Engø. Det var en stor stim med smålyr inne. Vi fikk litt lyr først, så tok vi hver våres sjøørretpinne på ca 300 gram. Det var deilig. Første turen for året og vi er allerede igang. Sjøørretene tok på oransje cdc reke.

3 Comments to “Sesong 2012”

  1. By christian størtebecker, 03/01/2012 @ 20:13

    godt nytt år til dere og SKITT FISKE

  2. By christian størtebecker, 03/01/2012 @ 20:16

    jeg håper dere ta meg med på noe hyggelige fisketurer

  3. By admin, 04/01/2012 @ 08:23

    Godt nytt år og skitt fiske til deg også. Det skal bli flere turer i løpet av sesongen:) Så må du huske å ta med deg ekstra fluestang i tilfelle den du bruker knekker 😉

Legg igjen en kommentar

*

Logg inn