Om oss

Tommy; er både en handy fluebinder og en dyktig fluefisker. Han bruker all sin tid tilgjengelig på fiske. Laks og sjøørret er hans favorittfiske. Han suger til seg all informasjon som kan oppdrives og er en petimeter når det kommer til snører og fortoms materialer.

Tommy er det jeg kan kalle et 24 timers menneske. Hvis han ikke jobber, er hjemme med familie, så er han og fisker. Jeg har ofte lurt på når den mannen sover, men ifølge han selv så trenger man ikke ligge i en seng for å sove, han sover mens han fisker. Ja du leste riktig!! Jeg har vært vitne til dette to ganger, begge gangene hadde han fisket i 3 døgn uten stopp. Det har muligens skjedd flere ganger, men det er spesielt under laksefiske, hvor det er bevegelig fiske, han avslører seg selv. For plutselig er det bomstopp. Jeg går bort og lurer på om alt står bra til, men da står han og sover. Dette er forholdsvis komisk og se på. Begge ganger har han stupt fremover etter å ha stått og vinglet i flere minutter. Den ene gangen våknet han da hodet traff vannet, mens den andre gangen våknet han så tidlig at han klarte å unngå fallet, det var kanskje like greit, for da fisket han i harde stryk i Driva.

André; meg selv, fisker når jeg har muligheten. Men drar like gjerne frem videokameraet. Selv om jeg går glipp av mange fisketimer, så er det nesten like givende å filme for så og sitte med redigering. Synes det er veldig godt å kunne koble av i elven, ved et vann, eller langs sjøkanten. På mine «eldre» dager har det blitt mer og mer viktig å få en god opplevelse totalt sett og ikke bare rent fiskemessig.

Jeg er veldig nysgjerrig på nye plasser. Det ligger i min natur å søke opp nye plasser, og jeg vil derfor jage nye «beitemarker» til beina nekter å gå mer. For meg er det alltid en utfordring å få laks eller sjøørret, evt. andre fiskeslag med flest mulig fluer på flest mulig nye lokasjoner. Jeg kaller det personlig utfordring!

Kontakt oss på mail; post@timeflies.no

Legg igjen en kommentar

*

Logg inn